Hub Edu, Avustralya`da eğitim ve kariyer danışmanlığında Türkiye`deki tek uzman kuruluştur.

Hizmetlerimiz:

  1. Kariyer hedeflerinizi netleştirmek.
  2. İhtiyaçlarınıza uyan eğitim planı ve okul seçmek.
  3. Eğitiminiz öncesi gerekli olan oryantasyonu sağlamak.
  4. Vize danışmanlğınızı yapmak.
  5. Sosyal uyum ve adaptasyon danışmanlığı.

Hub Edu, eğitim, kariyer ve kişisel gelişim konusunda her aşamada yardıma hazırdır ve destek sağlamaktan mutluluk duymaktadır.

Yeni bir hayata başlamak, yeni bir çevreye uyum sağlamanın zorlu bir yolculuk olduğunun farkındayız. Bu konuda bütün Hub Edu çalışanları kişisel olarak da deneyim sahibidir ve sizlere yardımcı olmak için her zaman hazırdır.

Öğrencilerimizin eğitimleri boyunca ve mezun olduktan sonra her zaman yanındayız.

Başvuru süreci:

hubedu-meeting

Kayıt süreci aşamaları:

  1. Hub Edu danışma sürecinden sonra birlikte hangi eğitim kurumuna kayıt yapılacağına karar verilir.
  2. Gerekli belgelerin hazırlanması.
  3. Hub Edu okul başvurunuzu tamamlar ve okulla irtibat halinde olur.
  4. Kabul mektubunuz okul tarafından gönderilir.
  5. Kabul mektubu danışmanınızla beraber kontrol edilir. Bütün her şey öğrenci tarafından da onaylandıktan sonra başvurunuz vize için hazır demektir.

Vize Hizmetleri:

Hub Edu Avustralya’da tescilli bir göçmenlik acentesidir. Tüm göçmenlik hizmetleri bilgisi ve vize yardımı sunmaktayız. Göçmenlik hizmetlerimiz, Ticari Sponsorluk, Daimi Oturum İzni (PR) ve Sponsor Destekli Nitelikli İşçi (ENS) vizelerini içermektedir. Tüm hizmetlerimiz, tescilli Göçmenlik Acentelerimiz tarafından gerçekleştirilmektedir.

Avustralya’da bulunan merkez ofisimiz, göçmenlik hizmetleri ve danışmanlık sağlamaktadır.

Vize Türleri:

  • Öğrenci Vizeleri
    • Bu vizeler, Uluslararası Yurtdışı Kurumları ve Dersleri Kaydında (CRICOS) tescilli bir tedarikçi tarafından sunulan bir derse kayıtlı uluslararası öğrenciler içindir.
    • Daha geniş bilgi için Avustralya göçmenlik temsilcimiz Rong(Sarah) Chen’den tavsiye almak üzere lütfen bizimle iletişime geçin. (MARN0637505)
  • Work and Holiday – Çalışma ve Tatil Vizesi
    • Bu vize, Şili, Tayland, Türkiye ve ABD’den gelen,18-30 yaş arası üçüncü seviyede eğitim alan öğrenciler içindir. Bu vize, sahibinin Avustralya’da 12 aya kadar çalışarak, tatil yapmasına izin vermektedir.
  • Recognised Graduate Visa – Nitelikli Mezun Vizesi
    • Belirli mühendislik programlarından yeni mezun olmuş kişilerin, Avustralya’da 18 aya kadar yaşamak ve çalışmak için yararlanabilecekleri bir vize türüdür. Bu vizeden yararlanabilmek için bulunması gereken en önemli kriter, program çerçevesinde tanınan üniversitelerin, önceden belirlenmiş mühendislik programlarından birinden mezun olmaktır.
  • Vize Türü 457 : Çalışma Vizesi
    • Bu vize, bir Avustralya işletmesiyle veya bir Avustralya işletmesi kurmak isteyen, yurt dışı kurumuyla çalışacağını garantileyen, yabancı çalışanlar içindir. Bir işletme, vizeye başvuran kişiye sponsor olmalıdır ve bu kişi beceri, kalifikasyon, çalışma deneyimi, sağlık ve İngilizce gerekliliklerini karşılamalıdır. Başvuranlar, vize başvurularına aynı zamanda bağımlı aile üyelerini de dahil edebilirler. Bu vize, üç aydan dört yıla kadar geçerlidir. Potansiyel olarak daimi oturum izni yolunu açmaktadır.
  • Vize Türü 444 : Özel Kategori Vizesi
    • Alt Grup 444 Özel Kategori vizesi, Avustralya’ya giriş yapan, Avustralya vatandaşı olmak veya Avustralya’da daimi oturum izni almak istemeyen birçok Yeni Zelanda vatandaşı pasaport sahipleri için otomatik olarak hazırlanmaktadır. Bu vize, Yeni Zelanda pasaportuyla seyahat eden Yeni Zelanda vatandaşlarının süresiz olarak Avustralya’da yaşamalarına ve çalışmalarına olanak sağlamaktadır. Bu süresi Yeni Zelanda pasaport sahibinin Avustralya’dan çıkış yapmasıyla biten geçici bir vizedir.
  • Vize Türü 461: Yeni Zelanda Vatandaşı Aile Üyesi Vizesi
    • Bu vize, Özel Kategori vizesi sahibi Yeni Zelanda vatandaşlarının aile üyeleri olan, ancak Yeni Zelanda vatandaşı olmayanlar içindir. Alt Grup 461 vizesi sahibinin, Özel Kategori vizesi olan Yeni Zelanda vatandaşı aile üyeleriyle ile beraber beş yıl Avustralya’da yaşamalarına ve çalışmalarına olanak sağlamaktadır.
  • Kısa Süre Kalma Amaçlı Ticari Vize
    • Bu vize, Avustralya’yı ticari toplantılar, konferanslar, eğitimler gibi kısa süreli ticari amaçlarla veya ticari keşif amacıyla ziyaret etmek isteyenler içindir.
  • Stajyer Vizesi
    • Bu vize, Avustralya işletmeleri veya kuruluşları yoluyla yapısal, denetlenen, işyeri temelli eğitimlerini veya akademik araştırmalarını tamamlamak isteyen yabancılar içindir.
  • Ziyaretçi/Turist Vizesi
    • Bu vize, tatil, aile ve arkadaş ziyareti gibi çoğunlukla kısa süreli çalışma dışı gibi amaçlarla Avustralya’yı ziyaret etmek isteyen insanlar içindir.